sopo awake dhewe

Aviva wis diakoni minangka salah sawijining pabrikan mebel outdoor ing China suwene 22 taun kepungkur. Pengalaman sing dawa iki menehi kapercayan marang kabeh klien manawa produk Aviva berkualitas tinggi, apik gayane lan awet banget. Kira-kira 8000 meter persegi ruang produksi lan luwih saka 50 karyawan sing makarya ing pabrik kasebut, mebel taman njaba Aviva duwe lan ngoperasikake fasilitas produksi dhewe, ngasilake mebel Berkualitas Tinggi, Kabeh Cuaca kanthi rega langsung pabrik.

Liyane ...
  • mkk_0885
  • mkk_1227
  • mkk_1077
  • AV-T07
  • mkk_1154
  • mkk_12491
footer_map